A SZÍNFALAK MÖGÖTT...

Sokfelől érkeztünk, sokféle tapasztalattal.
Küldetésünk egy fő értékből bontakozik ki, ami a tudatosság. Szeretnénk magas szintű tudatosságot megvalósítani a szervezeti együttműködésekben mind az egyéni, mind a csapatmunkában.

EMICH SZABOLCS

ANTROPOZÓFUS SZEMLÉLETŰ TRÉNER, AGILIS COACH ÉS IT GURU

Annyi mindent kipróbált már, mintha legalább 120 éves lenne. Talán ennek köszönhető, hogy szinte minden problémára van minimum 2 ötlete. Hosszú utat járt be, míg biológus kutatóból programozóvá, IT vezetővé, majd trénerré és coach-á fejlesztette magát.

SZENTESI ZOLTÁN

SZERVEZETFEJLESZTŐ, TEAL COACH, TRÉNER, FACILITÁTOR

Programozó

KEMÉNY PÉTER

TRÉNER, INTEGRÁL COACH ÉS CSOPORTVEZETŐ

PFENNINBERGER ÁDÁM

SOROZAT VÁLLAKOZÓ, INTEGRÁL TANÁCSADÓ, JOSZAKI.HU VEZETŐJE

Programozó matematikusként végzett az ELTÉ-n. Már gimnáziumban elkezdett vállalkozni egy barátjával, azóta kisebb megszakításokkal mindig valamilyen céget épít. Jelenleg a JoSzaki.hu vezetője. 2014-ben végezte el az Integrál Akadémia Integrál pszichológia szakát. Megszerzett tudását a szervezetépítésben kamatoztatja, de emellett önismeretben folyamatokban egyénileg is kísér embereket.

FALUDI ESZTER

PROJEKTMENEDZSER, KREATÍV MEGVALÓSÍTÓ

Tájépítészből kinőtt szervező, ötleteket földre hozó városi túlélő. Az elmúlt években startupok termékfejlesztésében, az online marketing területein tevékenykedett. Igazi lelkes teremtő ember, akit inspirál a kreatív közeg. A facilitáción belül a különböző személyiségtípusok együttműködését segítő eszközök érdeklik leginkább. Milyen szinten, kit, mi motivál? Hogyan segítik a csoportban tapasztalt élmények az önkiteljesedést?

Tetszik amit csinálunk? Nyitottak vagyunk!

 

Kapcsolat

 

Facilitátor Műhely

1027 Budapest, FRANKEL LEÓ ÚT 5. MFSZ 2. ajtó

+36 20 / 958 6382

• info@facilitatormuhely.hu